Despre noi

Sprijinim companiile de peste 18 ani

Cine suntem

Suntem aici pentru oameni și companii

Tratăm munca noastră cu seriozitate și respect pentru că ne dorim ca oamenii să se simtă în siguranță în timpul programului de lucru. Este important să le asigurăm cadrul necesar pentru a putea crește alături de companie. 

two people working
Valorile noastre

Seriozitate si respect

Viziune

Punem accent pe integritate și respect, două valori pe care le transferăm clienților noștri prin fiecare interacțiune și serviciu întreprins.

Misiune

Asigurarea unui climat optim de munca pentru angajatii companiei

Motto

Respect fata de viata

De ce sa alegi SIGMUN

Punem preț pe colaborare și pe relații oneste

Tratăm munca cu seriozitate și respect pentru că ne dorim ca oamenii să se simtă în siguranță în timpul programului de lucru

De peste 18 ani sprijinim companiile să mențină starea de sănătate a angajaților. Respectăm cu atenție legea și lucrăm corect pentru că suntem de părere că doar în acest mod trebuie să activăm pe piață. 

În interacțiunile noastre, punem preț pe relațiile oneste dintre oameni. Ne vine firesc să transformăm colaborările în relații de durată. Integritatea și respectul față de oameni și viață sunt două valori definitorii ce au clădit ceea ce este Sigmun astăzi: un partener de încredere pregătit, cu experiență și soluții avantajoase pentru orice companie.

Suntem aici să sprijinim atât sănătatea oamenilor în locul în care își petrec o mare parte din timp – serviciul – cât și cadrul necesar pentru dezvoltarea lor. 

Suntem aici pentru oameni și companii. 

Servicii

Ajutăm oamenii să se simtă în siguranță prin servicii de SSM